fbpx
skip to Main Content

Verkoop

Neem een kijkje in onze collectie!
PHOTO-2024-04-30-17-58-48-3

Tapijt

Wij kunnen aanbieden een heel divers aanbod van topkwaliteit tapijt, zoals een bouclé en frissé tapijtje in diverse kleuren en designs.

PVC

Kiest u voor een pvc-trap met profielen? Dan hebben wij ook een divers aanbod aan designs, van  een betonlook tot een mooie laminaatprint met en zonder knoesten en 3D print. Kleurprofielen zijn er in zwart-RVS light en RVS. Profielen kunnen op zowel een open als dichte trap, alle wensen zijn bespreekbaar. Ook voor deze montage komen wij vrijblijvend bij u langs en kunt u direct de stalen inzien.

DapStairs doet niet alleen uw trappen, wij kunnen uw vlakke vloeren ook voorzien van een mooie pvc- tapijt- vinyl en marmoleum. Kiest u voor een PVC Dryback, dan krijgt u een mooi, strakke, gelijmde pvc in visgraat of rechte strook. Hiervoor zal de basis vloer geëgaliseerd moeten worden.

Wilt u liever een zwevende vloer dan kunnen wij een mooie Rigid PVC aanbieden inclusief ondervloer, waardoor er niet geëgaliseerd hoeft te worden. Zoals al gezegd wij kunnen diverse vloeren leveren. Hebben wij uw interesse gewekt? Vul ons offerte formulier in en wij zullen binnen 3 werkdagen contact met u opnemen.

Laminaat overzettreden

Voor een mooi gerenoveerde trap gebruiken wij de laminaat overtreden, deze treden zullen gemonteerd worden over de bestaande treden. Hiervoor gebruiken wij een PMU lijm die tevens gelijk voor geluidsdemping zorgt. Wij kunnen u een divers aanbod aan kleuren aanbieden waardoor er altijd wel een kleur tussen zit die ervoor gaat zorgen dat uw nieuw gerenoveerde trap een ware eyecatcher zal worden. Voor montage komen wij vrijblijvend de trap nauwkeurig bij u inmeten en hebben wij de stalen direct bij ons.

Back To Top