fbpx
skip to Main Content
Verouderde trap?Bekleding lelijk geworden?Krakende tredens?Dapstairs lost het voor u op!
Voor iedere smaak een keuze te vinden

Iedereen heeft een andere smaak met betrekking tot de bekleding van de trap. Van zacht wollig tapijt tot makkelijk schoon te houden laminaat, DapStairs bied het aan. Door onze jarenlange ervaring binnen de trapbekleding weet u ook zeker dat dit gebeurd door een vakman en krijgt u gegarandeerd topkwaliteit. Trappen hebben voor DapStairs dan ook geen geheimen meer waardoor wij zowat iedere trap kunnen renoveren en een pronkstuk van uw trap kunnen maken.

Voor onze laminaat overzettreden maken wij gebruik van een systeem waarin de nieuwe overzettreden over de oude treden heen geplaatst wordt. Dit gebeurt zonder hak of breekwerk waardoor uw oude trap integer blijft.

Voor het renoveren met PVC of vinyl moet eerst de trap glad gemaakt worden zodat u geen bobbels in uw nieuwe trap krijgt. Hierdoor kunt u nog langer genieten van een nieuw gerenoveerde PVC of vinyl trap.

Bij het stofferen wordt er goed opgemeten zodat in ieder hoekje netjes het tapijt aangebracht wordt. Hierdoor zijn er geen gaten en kieren zodat het tapijt stevig op uw trap blijft zitten.

Om het beste advies aan u te geven komt DapStairs vrijblijvend bij u thuis langs. Dit geeft u de mogelijkheid om alle materialen en kleuren op uw gemak te bekijken. Wij luisteren natuurlijk goed naar al uw wensen en bieden u dan ook een advies op maat.

Tijdens dit gesprek kunnen wij u ook advies bieden over het bekleden van de zijkanten van de trap, eventuele verlichting of het rondom bekleden van een open trap.

Als u tevreden bent met de offerte die wij voor u gemaakt hebben maken wij een afspraak op welke dag wij de trap komen renoveren.

Tijdens de montage meten we nogmaals alle tredens op en zagen de overzettredens op maat. Bij PVC en vinyl moeten we eerst de trap glad maken en de stroken op maat snijden. Tapijt wordt op maat gesneden en op uw trap gelijmd.

Bijna alle zaag werkzaamheden gebeuren buitenshuis zodat u er zo min mogelijk overlast van heeft. Als wij klaar zijn met de renovatie van uw trap ruimen wij netjes op en kunt u gaan genieten van uw nieuwe pronkstuk.

Wij begrijpen dat u opzoek bent naar de beste prijs voor het renoveren van uw trap, maar om een goede een eerlijke prijs te kunnen bieden moeten wij eerst een aantal onderdelen van uw trap weten.

Om een prijs te kunnen bepalen moeten wij kijken naar de staat van uw trap, het aantal treden, de diepte en breedte van de treden, het materiaal dat u gekozen heeft en alle eventuele extra’s die u gekozen heeft.

DapStairs komt dan ook vrijblijvend bij u langs om te kijken naar de staat van uw trap en u te adviseren in alle mogelijkheden rondom traprenovatie.

Offerte aanvragen
Laminaat

Laminaat

De laminaten overzettreden zijn een hoogwaardig product die uw oude versleten trap een totaal nieuw uiterlijk geven. Ze verstevigen oude delen en zorgen dat de trap weer vele jaren meegaan. DapStairs doet dit door gebruik te maken van het treden over treden systeem, hierdoor blijft uw bestaande trap behouden.

Daarnaast hebben laminaten overzettreden nog vele andere voordelen. Zo is het makkelijk schoon te houden, allergie vrij en zijn de treden ook veilig door hun anti-slip legering.

Naast de treden en de stootborden kunnen ook de zijkanten opnieuw bekleed worden en kan er verlichting aangebracht worden in de traptreden. Ook open trappen kunnen voorzien worden van laminaten overzettreden en kunnen zelfs rondom bekleed worden.

DapStairs heeft een zeer ruim assortiment aan kleuren zodat deze altijd binnen uw stijl past.

PVC / Vinyl

PVC / Vinyl

PVC is weer helemaal terug van weggeweest, deze mooie bekleding is zeer goed bestand tegen de dagelijkse slijtage van het lopen over de trap. Door de sterke slijtagelaag zorgt u ervoor dat u nooit meer last heeft van slijtageplekken of beschadigingen op uw trap.

Een ander groot voordeel van PVC en vinyl is dat het makkelijk schoon te houden is en bestand is tegen vocht.

Naast de dichte trap is een ook een open trap te renoveren met PVC en vinyl. Door de unieke neuslijsten is het voor DapStairs zelfs mogelijk om de gehele open trap rondom te bekleden. De stootborden kunnen ook voorzien worden in hetzelfde design als de treden.

DapStairs bied PVC en vinyl in verschillende designs aan zodat er altijd iets te vinden is dat aansluit binnen uw interieur.

Tapijt

Tapijt

Tapijt is een van de bekendste trapbekledingen. Het stofferen van uw trap is doorgaans een van de goedkoopste oplossingen, waardoor het een oplossing is voor zelfs kleinere budgetten.

Het stofferen van uw trap zorgt er ook voor dat geluid gedempt wordt. Dit is een ideale oplossing in gehorige huizen zodat de buren u niet telkens naar boven horen lopen.

Door de jaren lange ervaring van DapStairs kunnen wij niet alleen uw treden en stootborden stofferen maar zelfs de zijkanten van uw trap. Daarnaast kunnen wij ook open trappen rondom bekleden met tapijt.

Tapijt moet in tegenstelling tot laminaat en PVC wel regelmatig gezogen worden met een stofzuiger en zal sneller slijten.

Binnen ons assortiment bieden wij verschillende soorten tapijt aan zodat deze altijd bij uw wensen passen.

Back To Top